Winter Olympische Spelen: Beijing biedt "100 meter, minuut" nauwkeurige meteorologische voorspelling voor het evenement

Winter Olympische Spelen: Beijing biedt "100 meter, minuut" nauwkeurige meteorologische voorspelling voor het evenement

  Xinhua News Agency, op 13 februari (Reporter Ni Yuanjin) Beijing-Tianjin-HEEEI-gebied Guided in sneeuwval, deze sneeuw valt samen met de Olympische Winterspelen van Beijing, voor het lopende sneeuwproject, de kern van de meteorologische afdeling is erg hoog in de Winter Oshan Ground "100 meter resolutie, 10 minuten" snel bijgewerkt "Beijing Rui Map" Numerical Foray Mode-systeem, in het garantie-evenement, nee. Het is duidelijk dat het is be?nvloed door de Oost-transmissie van hoge lege groeven en low-rise-metastasis, en het gebied Beijing-Tianjin-Hebei begon te sneeuwen op de 12e.

Beijing Warning Center, Beijing Meteorologisch Waarnemingscentrum heeft een grote mist gele waarschuwing uitgebracht, Blizzard Blue Warning.

  Zhang Yingxin, hoofdvoorspeller van Peking Meteorologisch waarnemingscentrum, zei dat het huidige jaar 23, Beijing nog steeds duidelijke sneeuwval heeft. Na 14 dagen verzwakte de sneeuw geleidelijk en eindigde.

Er wordt verwacht dat de gemiddelde precipitatie van Peking 4 tot 8 mm zal zijn. De nieuwe sneeuw is 4 tot 8 cm, het westen, het noorden is relatief duidelijk, de lokale neerslag kan meer dan 10 mm bereiken, en de nieuwe sneeuw is 6 tot 9 cm.

  Plaatsvervangend directeur van de Beijing Municipal Meteorological Administration introduceerde het nieuws woordvoerder Liangfeng dat na jaren van onderzoeksonderzoek, Dongao Weather Service Security, het informatienetwerk dat de meteorologische diensten van Beijing, Yanqing, Zhangjiakou, met de Olympische Winterspelen, meteorologische Winterspelen, met de Winter, Meteorological, met de Winter, Meteorologisch, In de Stedelijke Peking, Yanqing en Chongli en de omliggende gebieden zijn 441 sets moderne meteorologische detectie-faciliteiten gebouwd, en de meteorologische uitgebreid monitoringmogelijkheden van de Olympische Winterspelen van Winter zijn verbeterd.

  Toen de Winter Olympics Executive Event Savings Mission, Shaoye Ying Ying, de plaatsvervangend hoofd van de meteorologische servicegroep, de Alpine Ski, waren de atleten het meest bezorgd over de wind, vooral de windvlaag, gevolgd door laag zichtbaar weer, zoals sneeuwval.

  Time Shake zei dat de luchtsnelheid relatief sterk is. Na een groepseffect op de grond leidt de pulsatie van de wind tot een kleine wind, wat een impact kan hebben op de landingsprestaties van de atleet na de sprong. Daarom kan de precisieprognose voor de wind een belangrijke verwijzing leveren aan de scheidsrechter, atleten, coaches en evenementenbeveiliging.

  Het is duidelijk dat verschillende hoogbouwsporen van de alpine-locatie zijn opgezet in overeenstemming met de vereisten van internationale sneeuw en driedimensionale verticale stereo-monitoring wordt bereikt. "The Racing Track heeft 8 automatische weerstations, en het competitieve nummer heeft drie automatische weerstations, en de temperatuur, wind, vochtigheid, zichtbaarheid, sneeuwval kan korte tijdspeciaties en toekomstige trendprognoses realiseren.".

  Om te voldoen aan de algemene vraag van de Olympische organisatiecommissie van de winter "de gebeurtenissen, het verkeer", plaatsvervangend directeur van het Comité in Beijing Urban Management, 2022 Winter Olympische Spelen en Winter Gehandicapte Vereniging Peking Running Command City Operation and Environmental Protection Group Office Zhang YAN, Executive Deputy Director, zei, het vegen van de Snow Shovel Ice Garantie Werkplanplan voor vroegtijdig waarschuwingsbeheer, partitiebediening en de implementatie van "One Policy", aan de eerste hal, en hecht aan de "mechanische sweep", aangevuld , en de sneeuwmaatschappij Het publiek neemt actief deel aan "principes, volgens" voorbereiding, sneeuw in de sneeuw, herstellen na de sneeuw ", focus op de sneeuw en ijsbescherming in de bloei van de locatie en de behuizing van de locatie.

  De verslaggever die is geleerd van de Municipment Communications Beijing dat de transportsector van Beijing voor het eerst het noodplan van de regen en de sneeuw is gestart, heeft de klasse, inspecties en inspectie, bewerkingsbewaking en andere werkzaamheden, reserves met voldoende sneeuwmateriaal, strikt ge?mplementeerd. Soepelheid van de weg, versterking van het openbaar vervoer reserves zorgen voor een veilige reizen van het publiek.