[China Network Literature Overseas Communistische lijst] Global Circle Powder kan ook een culturele strategie worden

[China Network Literature Overseas Communistische lijst] Global Circle Powder kan ook een culturele strategie worden

  Natuurlijk is dit probleem hetzelfde.

  "Sterk" in de online romans van China kan ook een "enorme" strategie worden van de nieuwe ronde van China – de "Global Culture Strategy" na de economie en politieke oorlogsvoering – het beste toegangspunt en Power Point.

  Alle bovengenoemde factoren in de online literatuur van China in China zijn daadwerkelijk geworteld in een fundamentele vraagtrend: wereldwijde jongeren hebben een "lotgemeenschap" gevormd in de internationale, kruis-noordelijke, cross-time beschavingsuitwisseling en dialoog, wederzijdse waarheid en integratie . Alle cultuur, de trend van literatuur en kunst bevindt zich in het perspectief van "netwerkruimte bestemmig", met ervaring en verbeeldingskracht, gegevens en type elementbibliotheek, grensoverschrijdende, langlaufen, kruis-geciviliseerde stroom en integratie van ontwikkeling; jongeren Vooral de basis begonnen met het vormen van een "fan community-sporten – reconstructie Kennisspectrum – Werk voor de Wereldwetgeving, het opnieuw opbouwen van ‘s werelds nieuwe systeem’, wat de traditionele, elite, college en bureaucratische de volgende populaire wetenschap is, zelfs als het het heeft De houding, en de wereld "americiatie" cultureel rijk, elite en liberalisme vormen een krachtige subversie, verandering en innovatie. En in de wereld, "wordt de vraag gedwongen om te leveren", op zoek naar het tijdperk van "Civilized Fate Community" – van Obama’s "Young People to Go The World", Ga naar Trump "om de grass wortels te krijgen", ga dan naar de Wereldwijde culturele strategie "Wid W Conceptual Aandelen", China’s online literatuur "Winsten van de wereld", maar het is het traject van deze krachtige tijdperktrend.

  Omdat de netwerkliteratuur van China een wereldwijde "eerste" is voor deze "Fan Community Movement – Refactivation" – Werk is de wereldwetgeving, de refactivatie van ‘s werelds nieuwe systeem’, als een grootschalige reactie, het volume zo’n grote, krachtige inkomende literaire Type, dat een onmiddellijke tevredenheid is, en de wereldwijde jongeren, met name grassroots, netto-generatie-afgifte-eisen, samenwerking innovatie, interactie en detonatie van de trend, die doorbraakpunten verschaft. Deze vraag is in de nabije ruimte en ruimte, die automatisch spontaan van de subcultuur is, en loopt op het initiatief en de bewuste houding van globalisering en omzeilt alle organisaties van verschillende organisaties, liberalisme en traditionele bureaucraten. "Regeren midden "Is op zoek naar het" Docking Channel ", Trend en Situatie" Docking Channel "met ontwerp op het hoogste niveau en het zoeken naar jeugdprogramma’s voor" Human Fate Community ".

Dit zal de "jeugdbasis" herbouwen van de nationale bestuursransformatie en verwijdering van nationale governancesystemen, het bevorderen van de modernisering van nationale governancesystemen en governance, en het bevorderen van wereldwijde governancesysteemveranderingen en stelt "jeugdprogramma" voor voor de wereldorde. Daarom, van de "Internet-ruimte Destinum" "beschaafde Destiny Community" tot "Menselijke Destiny Community", pakt China een nieuwe ronde van het "China-programma" in – alle belangrijke problemen wijzen op "Youth Foundation". De netwerkliteratuur van China heeft "de jongeren om de wereld te hebben" in het "China’s" China’s cirkelpoeder ", dat" jongeren om de wereld te hebben, en de grasswortels zal worden gewonnen. "Krijg een netto generatie van de wereld." De wereld "biedt een optimaal pad beschikbaar. Dus in 2014 zijn we de trend- en pre-vonnis-trend opgegroeid, en de "nationale culturele vertrouwenstrategie" is geleidelijk gevormd.

De nationale culturele vertrouwenstrategie zal gebaseerd zijn op "Cultural CounterAntack – cultureel bewustzijnsvertrouwen" als de basisstrategie en het pad: van de "culturele tegenaanval" van de hele Chinese cirkel, naar de "landelijke omliggende stad" naar de niet-westerse stad " Voorkant, dan aan de westerse beschaving de voorkant … Netwerkliteratuur is een "culturele tegenaanval" in China geworden.

  Het nemen van de "Women’s Literature Website" in de wereld "Jinjiang Literatuur Stad als een voorbeeld," Het bleek dat een aantal nationale zenders waren het bevorderen van de Chinese cultuur, en nu is het uitgegroeid tot een miljoen Chinezen aan de Chinese cultuur te promoten. "Uit de" vier meesterwerken niveau werken "de Chinese culturele output van" vier grote "aan het netwerk roman vertegenwoordigd door Jinjiang Literatuur City, stap voor stap uit de nationale deur, China’s" culturele tegenaanval "is het ontwikkelen met de snelheid zichtbaar voor het blote oog – reverse "westerse wind neemt toe", vertrekkend "landing anti-aanval", uit het cultiveren van "niet-Chinese tieners ‘naar’ China’s identiteit van de jeugd". Dit brengt het idee, logica en de wijsheid van de nationale "culturele tegenaanval – cultureel bewustzijn – cultureel zelfvertrouwen" -strategie. China’s online literatuur in het buitenland, de "China" -strategie van de wereldwijde cirkel poeder is absoluut noodzakelijk.

  Als gevolg daarvan, 2014-2016, we liepen, we liepen, riep op tot het niveau van de nationale uitgangspunten van het plan, en nauwgezette systeem van nationale governance en global change governance-systeem.

Het bouwen van een Chinese discours systeem, moeten we krachtig de ontwikkeling van online literatuur en weken in online literatuur. Echter, er is geen krachtige reactie, in het bijzonder het onderzoek en de tussenkomst van "theorie".

Dus, als dit alles "consensus" of "voorwaarden" in 2016, is het een inval op een manier die we nooit verwacht, en brengt van "commutatie" tot "cultureel zelfvertrouwen", netwerk literatuur gedeeltelijke cirkel Toen we collectief vliegen, we weet niet of we niet weten, weet niet hoe het is, meer niet in staat om in te grijpen, grijpen, interventie, en voorspelling, en zelfs de toekomst – de beste voorspelling voor de toekomst is om de toekomst te cre?ren. Daarom is in de zelfbewuste barsten, onze positie nodig heeft om een stap terug te trekken: van "The Cultural Counterfeit" tot "cultureel zelfvertrouwen", van "Overseas Communication" tot "Global Circle", China Network Literatuur "kritiek" Waar? Waar is de "constructieve oordeel power" "Constructieve oordeel macht"? Na online literatuur opmerkingen, na de moeilijkheid van "high-looking", in het gezicht van "zelfbewuste barsten" situatie, is het niet noodzakelijk om "splash een pot met koud water" doelbewust bekritiseerd, maar een "constructieve oordeel". Maar nu, online tekst reacties worden nog geanalyseerd en samengevat na "verleden" in de buurt van het 20e netwerk literatuur, want "huidige" trend, verschijnselen en werk "pijnpunten", nog steeds geen "nu" Intervention, interventie, en onmiddellijke kracht, meer controversi?le "naar ‘toekomst’ pre-oordeel en onderzoek ‘volgende golf’ trend, bouwsysteem, planning, voorspellende en begeleide netwerk literaire reactie evaluatiesysteem.

  Daarom, in 2016, "welvaart" en "Charming Eye" gouden tijdperk ontwikkeling situatie, met name in de ontwikkeling van onderzoek, pre-oordeel, oordeel timom, keuze trend, netwerk literatuur theorie en opmerkingen, evaluatiesysteem "zwakke" "De tegenstelling tussen "vertraging" en conflict is scherp.

  Zelfs wanneer China’s Internet Literatuur is geconfronteerd met de wereldwijde culturele strategie, we hebben nog nooit systematisch gekamd, samengevat en samengevat in de Chinese online literatuur in het buitenland. We zeiden in de "China Network Romans" De jaarlijkse lijst van de jaarlijkse lijst van "China", zei dat we hebben het nog niet onderzocht, en je haasten zich om "wat" kwalitatieve en definitie te maken. Dit is eigenlijk een vooraf ingesteld en de verwachting van de Chinese online literatuur in de "Nationale communicatiestrategie", het vervaardigen van een niet te vermijden. Alles is plat, alles gaat terug naar de stichting. Net als "China Network Novels" een poging om het systeem te sorteren "good-looking" Chinese netwerk roman schrijver werk, "China Network Literatuur Overseas Communistische List" probeert ook de kracht van de "net" het verzamelen van mensen passeren, kammen bijna twee decennia China Network literatuur schrijvers de gegevens en feiten van de deken of het buitenland. Volgens de hitte, een werk, een persoon, een pad, een fenomeen … Mining en uitzoeken. De eerste verkiezing wordt niet dat het commentaar is commentaar op "goed", maar vanuit het perspectief van de fans te graven "zien" – in het bijzonder, "Ziet er goed uit!" Ja, "China Network Literatuur Overseas Communistische List" en "Chinese Internet Romans er goed uit", de meest ingewikkelde dingen hebben slechts een van de eenvoudigste steunpunten – dit netwerk roman is zeer goed. Echter, vanuit het Chinese "fans", wordt dit vervangen door "pneumatische" fans, evenals buitenlandse fans. U ziet, gevolgd door WuxiaWorld, een andere website dat China’s onschuld romans in de Noord-Amerikaanse markt verspreidt via de vertaling van de website, zijn talloze buitenlandse meisjes scoorde in het boek. De romans ze willen hebben "上 上 上" "琊" "微 微 很 很 很" Het schrijven van de tekst is beter, de plot ontwerp is redelijk, bevat gevoelens overvloediger, en zelfs bevat "vrouwelijke kracht" female speech romans, pure liefde romans zijn meer populair onder "pneumatische fans"! Omdat ze denken dat "deze Chinese online roman is zeer goed"! "Dus, wil je weten -" Does the fruit fans "? Wat Chinese netwerk romans leest Deze Chinese netwerk romans in" explosieve modellen "in"果粉"is goed In de afgelopen 20 jaar Wat zijn de online literatuur schrijvers? succes in het buitenland cirkel poeder? Waarom deze romans uitgegroeid tot een goede "物" in de overzeese fans? Wat voor soort Chinese online roman kan gaan naar de overzeese markt "Circle poeder"? Hoe kunnen we de "overzeese spread" Breng in de forefinish rationaliteit, uitgegroeid tot een nationale strategie van de "Global Circle" in de Chinese netwerk literatuur? … met deze vragen, zullen we voet op de "China Network Literatuur Overseas Communistische List". Travel! Wij nodigen u van harte om all the way! [ in dit artikel: Zhuang Yong, Andys Morning] (de afbeelding in de tekst is van het netwerk, als er auteursrechten kwestie, neem dan gerust contact met ons op in de tijd.

Redacteur: Fu Double 祺].